Autor: 021.rs

Novi Sad
26.08.2023.
16:10 > 18:47
U Sremskim Karlovcima je saobraćaj ponovo uspostavljen, nakon što je bio blokiran zbog saobraćajne nesreće.
  • samosvesni građanin

    27.08.2023 12:31
    jesi siguran da nisi bot ?
    Posmatrac
    27.08.2023 • 03:08
    A j.t, vlast pa vlast, jel Vucic kriv sto je ovaj naglo zakocio, a ovaj drugi isao brzo da nije stigao da zakoci? Nesreca se nije desila zbog radova na putu, tu gde se desila nema radova, mnogo pre toga je.
    Msm nisam bot ne volim ni ja ovu vlast zbog nekih stvari ali brate preterujete kakve veze ima vlast sa ovom nesrecom majke vam???

    Dali smo zaboravili kada je pre 5-6 godina u na autoputu u Srbiji poginuo naš čovek gastarbajter,profesionalni vozač u penziji udarivši u betonsku barjeru ? a nadležni su se tada pravdali da je neko uklonio saobraćajni znak sa upozorenjem da su radovi u toku ??? Dakle nebriga i nemar nadležnih je očigledna jer ovakvih primera ima koliko hoćeš.
  • Milenko

    27.08.2023 06:44
    Da vas pitam!
    Dali ja treba da koordinisem rad sluzbi u ovakvim situacijama ili ste se vi prihvatili tog posla. Ako jeste zasto to ne funkcionise, vec maltretirate svojim neradom stotine neduznih gradjana? Posebna prica je saobracajna policija koja jednostavno nestane po ovakvoj vrucini. Primaju benificije, dobijaju stanove, uzimaju mito. Sta vise hoce, nek idu u manekene ako im je tezak posao.
  • Posmatrac

    27.08.2023 03:08
    A j.t, vlast pa vlast, jel Vucic kriv sto je ovaj naglo zakocio, a ovaj drugi isao brzo da nije stigao da zakoci? Nesreca se nije desila zbog radova na putu, tu gde se desila nema radova, mnogo pre toga je.
    Msm nisam bot ne volim ni ja ovu vlast zbog nekih stvari ali brate preterujete kakve veze ima vlast sa ovom nesrecom majke vam???
  • Bljuc

    27.08.2023 01:37
    @Liman
    Da nema slika na netu pa da ti jos neko i poveruje da je motociklista udario ceono u Skodu iz suprotnog smera. Na javno dostupnim slikama se jasno vidi da je Skoda udarena u desni bok, sto se najcesce desava prilikom levog skretanja i nepropustanja vozila sa prvenstvom prolaza. Pri tome, razmak izmedju sudarenih vozila je toliko mali da je jasno da motociklista nije isao velikom brzinom. Nezgodno je udario, pao i nastupile su nazalost smrtonosne povrede. Zasto obmanjujes citaoce ovog portala?
  • Mario

    26.08.2023 23:28
    Ako je vozač ispred naglo zakočio a ovaj nije mogao da stane, znači motor nije držao propisanu razdaljinu, kraj priče. A ja prošao tuda večeras kada se ponovo saobraćaj odvijao "normalno" i dvojica motorciklista me preteklo na delu kad se spustiš sa Banstola i uđeš u krivinu gde nekada bude policije, pa ako sam ja išao 50 onda su oni 100, skoro bez ikakve preglednosti u toj krivini, strašno im se žurilo negde, smrt drugog motorcikliste na skoro istom mestu nije ih potresao nimalo. Posle na Mišeluk, i... tamo tek - bajker se provlači između kola, šalta između traka, i to na zadnjaka pa se sjuri nenormalnom brzinom u tunelu. Još neki dolaze u kontra smeru, isto kao na Nirnbergringu. Čemu to? Stavljaš glavu u torbu i ovako zbog vozača automobila, pa onda još rizikuješ život suludom vožnjom. Znam, znam, ne bih razumeo...
  • Aleksandra

    26.08.2023 21:43
    Crna tačka
    Tim putem, od Karlovaca do Indije, ljudi voze kao kamikaze. Preticanja na punoj, prekomerna brzina, ti motocikli koje voze u cik-cak... Nije vlast kriv za sve. Ljudi, to je opasna deonica, prava crna tačka. Molim vas, poštujte ograničenja i ne pretičite.
  • Liman

    26.08.2023 20:42
    I ja sam bio tamo, desilo se na samom skretanju kod male pumpe u Karlovcima. Covek sa kolima koji je bio ispred njega je naglo zakocio, ne zna se razlog, ovaj na motoru da se nebi nabio na njega, skrene levo i udari u skodu koja je isla iz pravca Indjije i Banstola. Podigao dva puta glavu i preminuo. A majmuni stavili sljunak iz izlaza iz Karlovaca tako da nisi mogao nidge zaobici, sreca neko je slonio barikadu pa smo se nekako provukli do glavnog puta. Inace nebi se toliko cekalo da se nije cekao mrtvozornik i forenzika koji su dosli tek dva ipo sata nakon poziva.
  • Jaca

    26.08.2023 20:41
    Hitno
    Preduzmite nesto, i bez radova, taj deo sa raskrsnicom je uzas.
  • Talac

    26.08.2023 20:17
    Za @Ja
    Iako nikad u zivotu nisam seo na motor, ja se ne jezim od motociklista vec od nesnadjenih vikend vozaca automobila koji ne znaju gde je levo. Jeza me hvata od njih. Motociklisti su najcesce veoma dobri vozaci. I moraju biti jer se na motoru najmanja greska skupo placa.
  • Saobracaj

    26.08.2023 20:10
    Pa jel ima saobracajaca na tom putu, jure ko poludeli od kad je uradjen novi asvalt.
  • Rade

    26.08.2023 20:00
    Prolazio sam juče tamo i par ludaka na motorima je divljalo i obilazilo dugačku kolonu zatim su uletali medju automobile kad bi im neko došao iz suprotnog smera tako da me ova vest ni malo ne iznenadjuje
  • Daca

    26.08.2023 19:40
    Smrt je neizbezna
    Nesposobna vlast u Karlovcima+nesposobna garnitura u javnim preduzecima= sigurna smrt!!! Tek su poceli radovi, vec jedan zivot ode...
  • Ja

    26.08.2023 18:28
    Jezim se od motociklova u saobracaju..
  • Iva

    26.08.2023 17:18
    Moli se MUP da bar dok traju radovi zabrane saobraćaj za teretna vozila!!!
  • SUMP

    26.08.2023 16:58
    Prolazio sam tamo biciklom, izgleda stravično.
    Motociklista leži na putu, hitna pokušava da pomogne, motor smrskan, zadnji kofer motora sa jedne strane puta na 10m, kaciga na drugoj strani puta 10m.
    Saučešće porodici.
  • Marko

    26.08.2023 16:26
    Prošao sam tamo oko 12 sati. Kolaps je i tada bio sa novosadske strane zbog radova u jednoj kolovoznoj traci - vozila se propuštaju se naizmenično putem semafora. Kada sam bio drugi u koloni do semafora, pametnjaković u crnom audiju (tako nešto) koji je bio iza svih nas je nagazio na gas i pretekao kolonu koja je čekala na signal i prošao kroz crveno - da i on prođe u toj turi.
    Ova nesreća se naravno desila iznad, ali naša (saobraćajna) nekultura dosta kumuje nesrećama. Sem toga, uzak put, gust saobraćaj, vreo dan, moglo bi se ređati još. Šteta za čoveka. Velika šteta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna